Partners in het zonnetje: Stichting Verborgen Armoede Nunspeet

Waarom heeft Stichting Verborgen Armoede Nunspeet het Sport- en preventie akkoord ondertekend?

Stichting Verborgen Armoede Nunspeet heeft het Sport- en Preventieakkoord ondertekent én is enthousiast partner van het akkoord omdat…
Wij het ook belangrijk vinden dat een ieder mee kan doen in de maatschappij, ongeacht iemands financiële situatie. Daar doen we het hele jaar rond ook ons best voor en wij zetten ons in om onze medeNunspeters die het financieel bijzonder moeilijk hebben luchtpuntjes te geven.
Zoals in het Preventieakkoord staat aangegeven; dagelijks functioneren, meedoen, kwaliteit van leven, zingeving en mentaal welbevinden……allemaal termen die enorm aansluiten bij de doelstellingen van onze stichting.  Wij hebben begin 2023 een fijne bijdrage mogen ontvangen zodat wij als stichting onze 11 buurkasten konden realiseren en starten en dat blijkt inmiddels een heel groot succes! De buurtkasten verbinden onze inwoners en samen zorgen we voor elkaar. Geef wat je kan missen en/of pak wat je nodig hebt!
Je kan onze buurtkasten vinden via onze website, maar ook GoogleMaps kan je de weg wijzen naar de dichtstbijzijnde buurtkast!
Meer weten over de stichting?

Stichting Verborgen Armoede Nunspeet

Scherm­afbeelding 2024-05-16 om 10.10.53
LOGO SVAN rechthoek