Succesvolle eerste Meet Up van Nunspeet Sportief en Gezond

Succesvolle eerste Meet Up van Nunspeet Sportief en Gezond

Donderdagavond 15 september jl. stond in het teken van de eerste Meet Up van het lokale Sport- en Preventieakkoord Nunspeet Sportief en Gezond.

Wij kijken terug op een geslaagde avond bij Sport- en recreatiecentrum de Brake in Nunspeet. Maar liefst 32 mensen van diverse organisaties waren aanwezig. Zij zijn geënthousiasmeerd om zich in te zetten voor een Sportief en Gezonder Nunspeet. Succesverhalen werden gedeeld, er was een informatiemarkt, ruimte voor ontmoetingen en er zijn ideeën ontstaan voor nieuwe initiatieven.

De gezonde hapjes en drankjes zijn mogelijk gemaakt door Claudine van Monsjou. Deelnemers konden bij haar een leerzame en leuke workshop volgen over gezonde voeding. Hier werden de hapjes gemaakt voor later op de avond. Ook was er een workshop over het Athletic Skills Model. Tijdens deze workshop is kennis gemaakt met veelzijdig bewegen voor een leven lang plezier in de sport.

Met veel plezier kijkt de kerngroep terug op de eerste succesvolle Meet Up.

De foto’s laten een sfeerimpressie zien van deze leuke avond.

Nieuwsgierig geworden of Nunspeet Sportief en Gezond ook wat voor jou kan betekenen? Lees meer informatie op www.nunspeetsportiefengezond.nl of stuur een mailtje naar: info@nunspeetsportiefengezond.nl